'Cause I Love My Feet

by - 6:30 PM

Seringkali kita heboh memberi perawatan terbaik bagi wajah, tapi lupa akan bagian tubuh satu ini. Kaki. “Karena tertutup sepatu atau kaos kaki” bukanlah sebuah alasan untuk tidak memberinya perawatan. Kaki menopang tubuh dan penting bagi seluruh jalannya aktivitas kita sehari-hari.

Kaki kering dan tumit pecah-pecah merupakan masalah umum yang sering kita temui. Bisa terjadi karena banyak hal termasuk banyaknya aktivitas dengan kaki atau berjalan di daerah panas tanpa alas kaki. Pedicure, yeah it could cure. But sometimes bagi kamu yang terikat dengan rutinitas kantor, susah untuk menemukan waktu memanjakan diri.  Introduce you, Baby Foot.

Terdapat dua item.

One, Baby Foot Mask.
2 sheet, Rp. 325.000,-
Kalo kamu abis pedicure, use this after 30 days. Jangan gunain pas tiduran atau mandi. Nggak boleh juga pada kaki luka, penderita diabetes atau ibu hamil. Penggunaannya simple tinggal dipake kayak sepatu. Diemin 30 menit trus bilas sama sabun.

Next,

Baby Foot Smoothing Gel. 
30 gram, Rp. 148.000,-
Produk ini digunakan untuk ngasih kelembaban pada kaki setelah terjadi pengelupasan. Gel bakal beruvah langsung jadi air jadi nggak lengket di telapak kaki

Dan yang paling menyenangkan, you could even wore it while working, guys. Woo…

In English :
We often so splashy to seek face skincare but we forget about this body part. Foot. “Because it will be covered with socks or shoes" is not a reason to not give them a treatment. It sustain your body and important for all your daily activities.

Dry feet and wracked heel are common problems. It might be caused of so many things include too many activities on foot and leg or walk in hot land without using any footwear. Pedicure, yeah it could cure. But sometimes for those of you who stuck with office routines it's just too hard to find a time for pamper yourself. Introduce you, Baby Foot.

There are two items.

 One, Baby Foot Mask. 
2 sheet, IDR. 325.000,- 
If you just do pedicure, use this after 30 days. Don't do it while sleeping or take a bath. It could not be used for injured leg, diabetics or pregnant woman. Simple just apply it like you wear shoes. Wear it for 30 minutes than wash your feet with soap.

Next, 

Baby Foot Smoothing Gel.  
30 gram, IDR. 148.000,-
This product will moist your feet after your skin peel off. Gel will change into water so it won't be sticky.


And the interesting part is, you could even wore it while working, guys. Woo…



So I tried them. Satu hal yang bisa aku tekankan telapak kaki emang jadi sedikit lebih halus. I don’t know if you could see it from my pics tapi berasa banget waktu dipegang. A softer feet.


Nah kalau untuk proses pengelupasannya... Apa kalian pernah ngebayangin ngupas telur rebus. Well, your dead skin serupa  kayak kulit telur yang siap dikelupas dan bagian dalam telur yang lebih halus seperti kaki setelah penggunaan Baby Foot.  Proses ini mulai keliatan setelah 5 – 7 hari pemakaian.


To be bottomlined, Baby Foot is a gentle foot care without damaging on skin. And FYI, produk ini sudah resmi masuk ke Indonesia dengan BPOM lo. Nggak perlu bingung buat cari produk ini sampe ke Jepang..

In English :
So I tried them. One thing I could tell for sure, my foot sole become more subtle. I don’t know if you could see it from my pics but it felt like then when I touched it. A softer feet. 

About the peeling process... Have you ever known boiled egg? Well, your dead skin similar with egg skin which ready to be peel off and smooth egg inside is your feet after using Baby Foot. This process will be seen after 5 - 7 days after using those products.

To be bottomlined, Baby Foot is a gentle foot care without damaging on skin. And FYI, this product is official enter Indonesia market with BPOM. No need to fly to Japan to find it..





Semua produk ini bisa dibeli di Sociolla.com, atau klik disini. Dapetin diskon 20% dengan masukkin kode "AVELIASBNxBABYFOOT20" saat pembayaran

In English :
All Baby Foot products could be bought at Sociolla.com, atau click here. Get 20% discount by type this code "AVELIASBNxBABYFOOT20" on payment.


You May Also Like

6 ♥

  1. Great post, truly inspiring, I love it, love your blog as well, thank you for sharing!!!

    xxx

    www.modelonamission.com

    ReplyDelete
  2. That sounds like a good foot scrub.
    https://sugarcoatedbears.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ah need to try this!
    xx
    http://thedemeler.com

    ReplyDelete
  4. It's nice that it works well.
    I always love to pamper my feet too

    Much Love,
    Zarrah | The Bandwagon Chic

    ReplyDelete
  5. Que buena pinta tiene este producto.

    ReplyDelete