Senka Perfect Whip

1:07 PM


Recently, aku melihat beragam beauty influencer mulai mengenakan Senka Perfect Whip. Some of you might know kalo Senka sudah sukses jadi produk best seller dan pembersih nomor 1 di Jepang selama 8 tahun.

Mendengar kabar bahwa cleanser satu ini bakal kluar banyak busa, sebenarnya jadi sedikit ragu. Biasanya sabun dengan busa banyak somehow suka bikin kulit keringku jadi makin kering. Well, mengumpulkan keberanian buat coba, karena saking penasarannya juga sama Japanese affordable highly-effective skincare ini. It turns out sama sekali nggak kayak yang aku bayangin. Lembut di kulit dan nggak bikin kering juga. Clearly whip all the dirt. Bayangin pulang dari kantor dan kamu bisa menghapus semua debu polusi yang nempel di muka. Berasa enteng dan menyenangkan, rite?

FYI,  you could grab Senka Perfect Whip at my fave beauty destination, Sociolla. Enter SBNLA1DR at checkout and get IDR 50,000 OFF !!




In English :
Recently, I saw a lot of beauty influencer used Senka Perfect Whip. Some of you might know if Senka has became a best seller item and number 1 Sales in Japan for 8 years.

At first I heard it will expel many foam and it makes me anxious. Any kind of soap who generate many foams somehow make my dry skin becomes more dry. Well, I  gathered all my courage to try, and because of I was so curious about this Japanese affordable highly-effective skincare. It turns out not like as what I expect.  The foam feels soft in my skin and makes my skin not dry at all. Clearly whip all the dirt. Imagine when you went home from office then you could rinse all the dirt away. Seems a nice thing to do, rite?

FYI,  you could grab Senka Perfect Whip at my fave beauty destination, Sociolla. Enter SBNLA1DR at checkout and get IDR 50,000 OFF !!


You Might Also Like

3 ♥

  1. Gracias por la información.

    ReplyDelete
  2. No conocía esta marca, la buscaré por aquí.

    Te dejo nuevo peinado en mi canal
    https://www.youtube.com/watch?v=r3f8GJvht7U

    ReplyDelete
  3. hey dear,this post are so useful and important in life,keep up and thank to writer for sharing....

    https://www.lukhidiamond.com/LOOSE-DIAMONDS

    ReplyDelete