SNAILWHITE

3:22 PM

Sewaktu pergi liburan akhir tahun ke Bangkok kemarin, aku ngeliat banyak banget iklan “Snail White”. Bermula sejak aku tiba di airport bahkan hingga ke pusat perbelanjaan yang ramai dikunjungi orang. Billboard, poster, led TV. Jadi penasaran waktu banyak ngeliat produknya di toko kosmetik.  Bahkan mereka ada di rak customer’s favorite. Hmm must be an it product, I guess.

Yet a bit afraid to try karena penjelasannya mostly dalam bahasa Thai yang aku nggak benar-benar paham.  And bunch of thanks to Sociolla  my fave beauty destination, yang bisa jadi the only channel to get Snailwhite di Indonesia. Seriously excited! Click here

NAMU LIFE SNAILWHITE FACIAL CREAM. Krim bernutrisi yang memadukan sekresi filtrate bekicot dan tumbuhan ektrak tumbuhan alami. Memiliki keistimewaan dalam pemulihan dan regenerasi kulit.

Though it’s not a comfy travel size, packagingnya memberi kesan mahal.  It's an airless package. Selain itu NAMU LIFE SNAILWHITE FACIAL CREAM memiliki pump. Dengan sekali tekan, pump akan mengeluarkan krim dengan takaran yang pas buat langsung pake. Jadi kamu nggak takut colek kebanyakan.

Setelah tiga hari mencoba NAMU LIFE SNAILWHITE FACIAL CREAM, aku belum merasakan efek samping atau tanda ketidakcocokan. Biasanya kalo wajahku nggak cocok sama satu produk, suka keluar merah-merah atau timbul jerawat. So far itu nggak terjadi. Jadi bisa dibilang produk ini oke juga untuk kulit sensitive sepertiku.

Yep memang kulitku normal kombinasi kering tapi beberapa pelembab yang pernah kujajal sebelum mengenakan make up bisa buat muka terasa lebih berminyak walaupun mungkin minyaknya nggak sebanyak pemilik kulit berminyak. Still, suka gerah sendiri kan sama minyaknya. Nah meskipun menyerap dengan cepat ke kulit, NAMU LIFE SNAIL WHITE FACIAL CREAM ini cukup membantu memberi kelembapan pada kulitku dan nggak bikin oily.


Aku menggali beberapa review ini bisa mengecilkan pori-pori dan membuat wajah lebih cerah setelah pemakaian dalam waktu singkat. Ada bekas jerawat yang tampak memudar tapi memang belum hilang sepenuhnya. Definitely looking forward for the miraculous effect setelah pemakaian yang rutin. So, why don’t you try like I do…?!



In English :
Sewaktu pergi liburan akhir tahun ke Bangkok kemarin, I saw lot of “Snail White” ads. Since I was arrived at the airport 'till strolled around into shopping centre. Billboard, poster, TV.  So I became more curious after looked they were in many cosmetic stores.  On customer’s favorite rack. Hmm must be an it product, I guess.

Yet a bit afraid to try because mostly their explanation are in Thai.  Bunch of thanks to Sociolla, my fave beauty destination, who will be the only channel to get Snailwhite di Indonesia. Seriously excited! Click here

NAMU LIFE SNAILWHITE FACIAL CREAM. A miracle nourishing cream that blends the snail secretion filtrate and nature extract. It specials with outstanding quality of skin regeneration and recovery.

Though it’s not a comfy travel size, its package give a luxury impression.  It's an airless package. NAMU LIFE SNAIL WHITE FACIAL CREAM also has a pump. After one press, it will excrete a cream which its dose enough for direct use in your face. Not too much not too light.  

After three days of trying NAMU LIFE SNAILWHITE FACIAL CREAM, I haven't felt any side effects. Usually if my face does not fit with one product there will be few redness or acne near my cheek. So far it does not happen. I could say this product quiet okay for sensitive skin, like me.

Yep I have combination skin and some moisturizer that I've tried made my skin a bit oily after put on some make up above it.  Even it does not as much as you who have oily skin. Still, annoyed with it. Glad that this product did not give that effect and NAMU LIFE SNAIL WHITE FACIAL CREAM pretty helpful in moisten your skin.

I dig on some review and found out NAMU LIFE SNAIL WHITE FACIAL CREAM  is able to shrink yout pores. It helps heal acne scars although it hasn't fully recovered and gone. Definitely looking forward for the miraculous effect after routine effect. So, why don’t you try like I do…?!



You Might Also Like

5 ♥