Stress Positive Eye Lift by Dermalogica

3:46 PM


Beauty has so many forms, and I think the most beautiful thing is confidence and loving yourself. Well I absolutely agree with what Kiesza said. Menyayangi diri sendiri buatku bisa dimulai dengan merawat kulit sendiri. If you have pretty skin and face it will boost your confidence anyway. 

Dulu boleh dibilang aku suka males rawat muka. Nah recently aku lagi keranjingan banget untuk mencoba skincare. Dari morning until night routine. My friends told me that my face looks greater each day ( well of course I'm happy to hear that, thanks God ). Tapi masi ada satu permasalahan yang sebenernya aku sadar karna ada unsur genetika juga sih. Mata panda ini. But aku coba untuk setidaknya mengurangi tampakan dark circle dan puffinessnya. You could see my eye bag clearly in this photo below rite? FYI, ini aku uda pake concealer lo..

Salah satu produk yang sedang kucoba adalah Stress Positive Eye Lift dari Dermalogica. I've got this cute little gift ketika aku menghadiri event mereka waktu lalu. Thanks Sociolla team yang udah undang aku ke acara ini. Glad enough to learn how you have to treat yourself specially your eyes. 

In English :
Beauty has so many forms, and I think the most beautiful thing is confidence and loving yourself. Well I absolutely agree with what Kiesza said. Love yourself for me could be started with treat yourself better. If you have pretty skin and face it will boost your confidence anyway. 

I used to be a lazy one in treating my face. Recently I am so addicted to try skincare products. From morning until night routine. My friends told me that my face looks greater each day ( well of course I'm happy to hear that, thanks God ). Yet there's still one genetic condition I guess that need to be fixed. This panda eyes. At least I tried to minimize appearance of dark circle and its puffiness. You could see my eye bag clearly in this photo below rite? FYI, I've used concealer..

I tried Stress Positive Eye Lift from Dermalogica. I've got this cute little gift while I was attending their event couple days ago. Thanks Sociolla team who invited me. Glad enough to learn how you have to treat yourself specially your eyes. 





Produk dari US ini punya tekstur krim gel satu yang cukup lembut. Ada rasa adem juga waktu digunakan. Pemakaiannya nggak boleh bener-bener di bawah mata di bagian kerutan. Pada saat event aku diajarkan untuk apply krim ini dari bagian tulang mata ke arah dalam selama 3-5 menit, bukan sebaliknya. Mengapa? Karena sebenernya di mata ada cairan yang mampu mengantarkan efek dari krim ini pada mata. Jadi nggak perlu takut cairannya nggak berefek.

High performance formula mengklaim meminimalisir puffiness dan dark circle. Yet, belum terlalu terlihat perubahan yang signifikan menurutku. Aku baru beberapa hari mencoba sebenarnya.  Dark circle masih ada. But at least eye bag itu udah nggak kayak karung beras. Ada garis kerut tapi sudah mulai tipis. I'll zoom in to my eye on this no make up photo so you may judge the result. 

In English :
This US cream has a pretty soft texture. A bit cool when you used it. And don't use it directly under your eye. On the event, I was told to apply this cream from eyes bone through inside near the corner of your eye for 3 - 5 minutes, not the other way around. Why? 'Cause actually your eyes have  a liquid that able to deliver the ingredients of skincare that you use into your eyes.

High performance formula claimed to remove puffiness dan dark circle. Well I guess this product could decreasing but it's not completely gone. I just tried for few days and there are not significant change. There's still dark circle. However, my eyebag does not seem like rice sacks anymore and a wrinkle line become more faint. I'll zoom in to my eye on this no make up photo so you may judge the result. 




You Might Also Like

5 ♥

  1. Oh! This looks like a cool brand! ♥

    Claudia, xx
    http://thewhiteprint.blogspot.com/
    http://www.instagram.com/cgrabowska/

    ReplyDelete
  2. Amazing photos! You look so pretty! :)
    kisses
    pasjeweroniki.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nice and Perfect looking outfit..

    ReplyDelete
  4. Semoga krim matanya bekerja dengan baik ya Kak! Anyway, you still look amazing with your puffy eyes!

    💛
    Mallieams.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. I tried dermalogica before
    It's more to a salon brand

    ReplyDelete