Back to Gastromaquia

8:00 AM



Aku kembali membuat reservasi untuk datang ke Gastromaquia Jakarta. Kalo sebelumnya aku pernah datang ke sini bersama dengan suami, minggu kemarin ketambahan my lovely sissy yg lagi di Jakarta

Resto ini sudah berdiri sejak 2008 and included as Top 50 Best Restaurant in Madrid, Spain by Trip Advisor. What I love about this place is its homey vibe yang jadi cocok buat tempat ngumpul, entah bareng teman, saudara atau keluarga. Pas banget sebentar lagi mau Natal, so try out Gastromaquia buat pilihan lunch atau dinner di hari Natal. They have Christmas Menu only for IDR 275K++

This time aku ngga cuma pesen their Christmas set menu tapi beberapa menu makanan yang mungkin bisa juga jadi option kalian. First one, I'll explain the Christmas Set Menu that I picked. Chicken Medallion in beer & Onion Sauce for appetizer, Grilled Tenderloin with Porcini sauce for main course and Flan with Caramel Sauce for dessert. Kombinasi yang apik dengan mouthwatering taste, apalagi Grilled Tenderloin. Dagingnya empuk. Dan buat pecinta manis, kalian pasti bakal suka sama dessert ini.



In English :

I made a reservation to come to Gastromaquia Jakarta ( again ). Back then I came with my hubby but last week time there's also my lovely sissy who'll stay in Jakarta for a while.

This restaurant was established in 2008 and included as Top 50 Best Restaurant in Madrid, Spain by Trip Advisor. What I love about this place is its homey vibe which suitable for hangout either with friends or family. Well Christmas is around the corner, why don't you try out Gastromaquia as choice for lunch or dinner with lyour lovelies. They have Christmas Menu only for IDR 275K++

This time I was not only order their Christmas set yet some chef recommended menu. First one, I'll explain the Christmas Set Menu that I picked. Chicken Medallion in beer & Onion Sauce for appetizer, Grilled Tenderloin with Porcini sauce for main course. and Flan with Caramel Sauce for dessert. Nice combination with mouthwatering taste, specially the Grilled Tenderloin. It has padded meat. And for sweet-taste- lover, you're gonna love this kind of dessert.







Next, selain Christmas set menu, kalian bisa juga coba Garlic Noodle mereka. Yahut deh rasanya. Lebih Asian flavor tapi worth to try.

In English :
Next, beside Christmas set menu, I guess y'all have to try their Noodle mereka. A superb taste. Though there's a bit touch of Asian flavor yet worth to try.








Gastromaquia Jakarta
Jl. Ciniru no. 1, Kebayoran Baru
Jakarta Selatan 12810
021 - 29305091
Open Hours :
Sun - Thu 11.00 - 22.00
Fri - Sat 11.00 -23.00

You Might Also Like

1 ♥