Facial Organic Tea Tree with Oriskin

6:35 AM


Pernah nggak sih kalian ngerasa wajah kayak kusam dan banyak kotoran di wajah gegara matahari, polusi, dsb? Well I do! Apalagi sudut ibukota Jakarta kyknya ngga ada yg bisa lepas dari debu polusi.
Makanya aku ngga cuma proteksi dgn skincare routine tapi juga sesekali facial treatment

This time I tried Facial Organic Tea Tree and LED Treatment dari @oriskin_id

Perawatan ini bertujuan untuk membersihkan wajah, mempertahankan kelembaban kulit, memperlancar peredaran darah plus membuat wajah terlihat lebih segar.

Selain Treatment Facial Organic Tea Tree and LED yang aku lakukan, banyak juga treatment lain nya di @oriskin_id lo dan kalian bisa difacial massage tiap treatment :two_hearts:

Yuk gengs kunjungi cabang Oriskin terdekat dari lokasi kalian! Info selanjutnya di 0812 122 1000, atau cek ignya @oriskin_id.




You Might Also Like

9 ♥

  1. I am very excited to try out your treatments especially since I've been so stressed out and tired lately and it shows on my skin so I REALLY need some pampering!

    ReplyDelete
  2. Awesome stuff as usual. How do you always come up with good content?

    ReplyDelete
  3. Great content, how do you come up with good content?

    ReplyDelete
  4. Hey, your content is amazing!!

    ReplyDelete


  5. Some people ask us for Russian Escorts in Kolkata Every time we are in touch with dozens of these girls and just you have to call us for more details of these immense service. Check our other Services...
    Russian Call Girls in Kolkata
    Call Girls in Kolkata
    Call Girls in Gurgaon
    Russian Escorts in Gurgaon
    Russian Call Girls in Gurgaon


    ReplyDelete
  6. Thanks for all the effort, keep it up!

    ReplyDelete
  7. Fantastic blog. Valued-packed for sure and excellent job on the visuals!

    ReplyDelete