Biolage Deep Smoothing Serum

5:19 PM


Well, if you followed me since the beginning, you might notice that I like color my hair. Nggak usah ditanya lagi. Rambutku yang emang dasarnya kering susah diatur jadi makin megar nggak jelas. Apalagi semasa pandemi ini jadi dag dig dug kalau mau perawatan ke salon. Dan karena dasarnya suka males sama perawatan yang riweh, I have to say thanks to Clozette Indonesia who introduce me with Biolage Deep Smoothing Serum! Simpel aja pake produk ini sehabis kerasmas dan setengah kering. Bisa dibilang jadi kayak solusi instan buat rambut #AntiMegar 

FYI, produk  satu ini uda jadi favorit banyak hairdresser di salon. And since I love looking on ingredients, you might curious what’s inside this Biolage Deep Smoothing Serum rite?! There's AVOCADO & GRAPESEED OIL! They’re well know in restore your hair's natural shine and vibrancy!

Nah... kalo aku pakenya, tuang beberapa tetes ke telapak tangan trus oles merata di ujung rambut yang kering. Voila! I'm ready to go without bad hair day!






You Might Also Like

0 ♥